vineri, 15 iunie 2012

Adrian Cristea a semnat cu Petrolul! Vezi cat vor costa abonamentele la meciurile echipei FC Petrolul Ploiesti!



Incepand cu samptamana viitoare , suporterii petrolisti au posibilitatea sa achizitioneze abonamente la meciurile echipei favorite, pentru noul sezon 2012-2013, anunta conducerea clubului.


Oficialii "lupilor galbeni" spera sa vanda cel putin 3.000 de abonamente, aproape triplu comparativ cu 1.200 abonamente vandute anul trecut! Chiar daca pretul acestora va fi "un pic mai mare", s-a luat in considerare si ultimele investitiile facute, astfel suporterii galben-albastri vor avea parte de mult mai mult spectacol in teren si se vor mandri cu o echipa competitiva !

Despre obiective “Acestea sunt clare: clasarea în primele trei-patru locuri și câștigarea Cupei [..citeste continuarea]
României. Din două echipe va trebui să fac una singură, din jucătorii care au rămas aici și din cei care vin de la Cluj. E mult de muncă, dar reunirea va fi pe data de 11 iunie și am timp suficient până atunci să evaluez lotul. Sunt sigur că va mai fi nevoie de 3-4 jucători, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, a mai adăugat Mircea Rednic , noul antrenor al „galben-albaștrilor”.

Adrian Cristea l-a urmat pe Florian Walter la Petrolul şi a semnat ca majoritatea jucătorilor lui U Cluj un nou contract cu echipa ploieşteană.

"E foarte frumos ce se întâmplă aici, la Petrolul şi sperăm să-i facem pe fani să vină cât mai mulţi la stadion. Unele echipe din Liga I nu cred că au la meciuri atâţia spectatori câţi avem noi la antrenamente. Cred că putem să facem performanţă, să luăm cupa sau campionatul.
Stadionul cred că e cel mai frumos din România după Naţional Arena, dar cu siguranţă e cel mai frumos dintre cele pe care se joacă în Divizia A"
, a spus Cristea .

Ceilalţi jucători transferaţi de la Universitatea Cluj la FC Petrolul Ploiesti sunt: 

Mircea Bornescu (portar, 32 ani), 
Sebastian Achim (fundaş, 25 ani), 
George Galamaz (fundaş, 31 ani), 
Lukasz Szukala (fundaş, 27 ani),
Constantin Grecu (fundaş, 23 ani),
Dorinel Popa (mijlocaş, 23 ani), 
Ovidiu Hoban (mijlocaş, 29 ani), 
Laurenţiu Marinescu (mijlocaş, 27 ani), 
Adrian Cristea (mijlocaş, 28 ani), 
Marian Cristescu (mijlocaş, 27 ani), 
Nwakaeme Tony (atacant, 23 ani), 
Gicu Grozav (atacant,21 ani).

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.