luni, 20 august 2012

Sebastian Ghita se reorienteaza catre alte domenii de investitii!


După eMag, Sebastian Ghiţă (foto) vinde şi participaţiile de la Flanco şi Asesoft Distribution!

Omul de afaceri Iulian Stanciu a devenit singurul acţionar al companiilor Flanco - unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT şi al celui mai mare distribuitor IT&C de pe piaţă - Network One Distribution (cunoscută anterior sub numele de Asesoft Distribution), potrivit unui anunţ al firmelor. 

Sebastian Ghiţă şi-a vândut recent şi toate acţiunile pe care le mai deţinea la eMag către grupul Naspers şi a transferat către membri ai familiei acţiuni şi de la alte companii pe care le deţinea în industria IT&C. Spre exemplu 2K Telecom, companie care şi-a depus candidatura la licitaţia de frecvenţe telecom din această toamnă, este acum controlată de fratele lui Ghiţă şi alţi membri ai familiei.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă afirmă că a vândut acţiunile pe care le deţinea la companiile eMag, Flanco şi Asesoft Distribution dar şi la alte firme IT&C pentru că nu putea susţine dezvoltarea lor regională şi pentru că a decis să transforme în acest an în "lichidităţi" titlurile la aceste firme, pentru a face investiţii în [..Citeste continuarea]
alte domenii.

Întrebat care sunt zonele în care vrea să investească banii obţinuţi din aceste exituri Ghiţă a spus că are în vedere zona media şi de producere de conţinut, printre altele. "Eu sunt orientat spre antreprenoriat", a adăugat el.

Sursa: zf.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.