miercuri, 15 august 2012

Un "sofer auto" semnalizeaza toate curbele! Se intampla in Prahova!


Un sofer incredibil pe drumurile din Prahova! Cat de precaut sau "paralel in ale sofatului" sa fii, sa dai semnal in fiecare curba? 

Cativa amatori l-au filmat pe soferul buclucas si au urcat videoclipul pe youtube. Se poate observa in filmare cum  acestia au condus in spatele bucuresteanului, de la Telega pana in Scorteni.

Este incredibil cum pe intreg parcursul traseului, soferul din autoturismul marca Volskwagen Golf VI, cu numere de Bucuresti, semnalizeaza fiecare curba si inclinatie a drumului.[vezi video]
[..Citeste continuarea]

De remarcat este faptul ca in momentul in care depaseste masinile parcate pe marginea drumului, NU da semnal de fiecare data! Asta ne pune putin pe ganduri .. unde si cum si-a luat domnu' din imagini permisul ?

Si cireasa de pe tort.. omul are si o explicatie! Cand a ajuns la destinatie cei care-l filmau s-au oprit in paralel si l-au mustrat ironic, insa acesta le raspunde ferm: "semnalizam curbele!".  Omul devine celebru pe youtube si toate retelele de socializare meritandu-si soarta !

Ce ar mai fi de spus :  " Spre Bucuresti o luati inainte! Si dati semnal dreapta! ". Ne-au invadat bucurestenii astia care au schimbat Dacia1800 direct cu VW Golf..

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.