miercuri, 22 august 2012

Zeci de prahoveni au dus rablele la Remat ca sa doarma in ele..


Așteptarea voucherelor din programul „Rabla 2012" s-a dovedit o adevărată experiență pentru prahovenii care și-au adus mașinile în fața centrului Remat din cartierul Mihai Bravu. Unii dintre ei au pierdut tot concediul dormind în mașini, de frica hoților!

Micul cartier al "rablagiilor" se intinde pe distanta de un kilometru, oamenii deja au format o comunitate, iar pe inserate, cand se ascunde soarele, viata devine intensa.Acestia isi consuma timpul jucand table si povestesc intre ei la o bere la pet.

Isi incalzesc apa in bidoane lasate toata ziua la soare, se spala in natura, mananca pe mese improvizate, nu sunt boschetari de meserie desi traiesc in aceleasi conditii, sunt oameni care stau zi lumina, inca de la inceputul lunii august, in masinile aduse la Remat, de frica hotilor!

Gheorghe Iacob (foto), de exemplu, a renunțat la concediul cu familia pentru a-și păzi rabla.
„Cel mai greu este că nu avem unde să ne facem nevoile fiziologice. Telefoanele le încărcăm la blocurile din apropiere, ne ajută oamenii. Nu vreau să-mi dau rabla la intermediari, pentru că ne dau câteva milioane de lei, prefer să stau aici. Nevasta a plecat în concediu cu cumnata, mă sună să-mi spună cum e prin Moldova", spune bărbatul. [..Citeste continuarea]


Detalii pe www.adevarul.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.