miercuri, 12 septembrie 2012

11 terenuri noi de sport, cu gazon artificial, pentru copiii din Ploiești


Până în primăvara viitoare, cel mai târziu, administrația din Ploiești vrea să amenajeze 11 terenuri de sport, în toate cartierele orașului. Acestea vor fi folosite atât de elevi cât și de copiii care locuiesc în zonă.
Spațiile au fost deja identificate în curțile unor școli și licee din Ploiești. Acestea vor fi reamenajate pentru că au nevoie de reparații sau covor asfaltic nou și vor fi dotate cu gazon artificial și nocturnă.

Terenurile de sport vor funcționa la Colegiul „Jean Monnet", școala nr.1 „Radu Stanian", Colegiul „Spiru Haret", școala nr. 20 „Emil Palade", Colegiul I.L. Caragiale, școala nr.10 „George Coșbuc", școala nr.3 „Toma Caragiu", Colegiul tehnic „Elie Radu", Grupul Școlar Sfântul Andrei, școala nr.4 „Elena Doamna" și Colegiul Nichita Stănescu.

Terenurile sintetice vor fi folosite, astfel, atât de elevii din aceste școli cât și de copiii din respectivele cartiere care învață în altă parte. [..Citeste continuarea]


„În funcție de problemele tehnice și de venituri vrem ca terenurile să fie gata până la sfârșitul acestui an sau cel mai târziu în primăvară", a spus Iulian Bădescu, primarul Ploieștiului.


Sursa : adevarul.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cetateanul de Prahova
Copyright © 2012 - 2014. Stiri Prahova, Stiri Ploiesti. Toate drepturile rezervate.